otsikkokuva

otsikkokuva

Erään tunnetun sadun opettamana tykkään leikkiä nuuskijaa: laittaa käteni kirpparipöytään tai alekoriin ja saada kiehtovia kankaita aarteekseni. Samoin uppoudun joskus kaavalehtien ääreen ja löydän kuin löydänkin kaavoja, joissa on melkein hopeiset reunat.

Olen jatkanut leikkiä yhdistämällä näitä löytöjä. Kankaista on tullut vaatteita tai muuta pehmeää. Voit yhtyä tähän leikkiin tutustumalla aarteisiini. Jos joku niistä miellyttää sinua, voit saada sen omaksesi.

maanantai 11. elokuuta 2014

Reissupyykkipusseja

Ettei pyykit mätäne matkalle...Pese pussi reissun jälkeen, ja pakkaa se valmiiksi laukkuun odottamaan uutta reissua. 

12e/kpl + postituskulut 2,5e

4 kommenttia:

 1. Täällä on näitä huippuja likapyykkipusseja myynnissä! Meillä se tällainen on ollut ahkerassa käytössä. Nytkin pesussa reissun jäljiltä. =) Ihanaa, että innostuit bloggaamaan! Onnea ja iloa tälle saralle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sakru! Me ollaan myös jo vuosia oltu joka reissussa lapsellisen mielissään tästä pussista. Ja siitä, ettei reissun jälkeen ole niitä epämääräisiä muovikassimyttyjä, joita aukoessa nenää kirvelee... :)

   Poista
 2. Mulla taistelee sisällä harmi ja into. Meillä nääs oli tommonen Ikeasta monta vuotta sitte ja oli ihana! Ja on menny jo monta vuotta sitte hukkaan. Ikinä ei oo käyny mielessäkään että semmosen vois tehä ite tai että semmosen vois ostaa tai tilata luotto-ompelijalta

  VastaaPoista