otsikkokuva

otsikkokuva

Erään tunnetun sadun opettamana tykkään leikkiä nuuskijaa: laittaa käteni kirpparipöytään tai alekoriin ja saada kiehtovia kankaita aarteekseni. Samoin uppoudun joskus kaavalehtien ääreen ja löydän kuin löydänkin kaavoja, joissa on melkein hopeiset reunat.

Olen jatkanut leikkiä yhdistämällä näitä löytöjä. Kankaista on tullut vaatteita tai muuta pehmeää. Voit yhtyä tähän leikkiin tutustumalla aarteisiini. Jos joku niistä miellyttää sinua, voit saada sen omaksesi.

lauantai 4. lokakuuta 2014

Ykkösjuttu!


Koulupojan paidassa pitäisi olla huppu. Se on tärkeää. Mutta joka aamu näen koulupojan naamalla pienen irvistyksen aavistuksen, kun huppua yritetään tunkea takin alle. Vai päällekö? Kumminkaan ei tunnu mukavalta. Miten olisi puolikas huppu?!

Tähän ongelmakohtaan satun käymään Harju Oy:n kolitsikoreilla, ja sen myötä idea pääsee toteutukseen. (Paitojen materiaali on siis poikkeuksellisesti uutta, aplikointeja lukuunottamatta.) Ykkösjuttu-paidan suunnittelussa oli tärkeänä apuna oma 9-vuotiaani, jolta kysyin luvan kaikkiin yksityiskohtiin, jotta paidasta tulisi varmasti hyvä. Numerovalinta paidan etumukseen ei ollut pojalle vaikeaa. Se on ehdoton ykkönen!
Valmiin paidan nähdessään 9-vuotiaalta pääsikin ihan aidon kuuloinen "Kiva!".

Koulupojalle ei tietenkään kerrota, että tämä puolikas huppu näyttäytyy äidin silmissä kaulurina, jota koulupoika ei erillisenä vaatekappaleena omasta mielestään tarvi eikä siis käytä.
Paitoja on tällä hetkellä tarjolla kaksi: tummansininen ja musta
Sinisen paidan kaulus on kaksinkertainen, mustan yksinkertainen.
(Äh, mitä pilvisen päivän kuvia!) 

Hihan suissa ja helmassa siis resorit, kyynärpäissä koristepaikat.
Paikat ja ykkönen ovat paitapuserokangasta ja ne on ommeltu punaisella langalla suoralla ompeleella. Näin reunat saavat vähän rispaantua.

Molemmat paidat ovat kokoa 140cm. (pituus 58cm, olka-hihapituus 60cm)
Pesin kankaat ennen niiden leikkaamista, joten paitojen ei pitäisi enää kutistua. (Kuivausrummun mahdollisista tekosista en sitten tiedä..)

25e / kpl + postituskulut 3eJa vielä lopuksi tiedoksi, että työn alla on harmaat, astetta pienemmät ykköspaidat...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti